My FireFox won't show some images.. help - Ford Bronco Forum
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 9 (permalink) Old 11-09-2008, 11:50 PM Thread Starter
One Cold North Dakotan
 
daverbmxer's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: North Dakota
Posts: 3,152
Bronco Info: Suzuki Samurai!
My FireFox won't show some images.. help

I'm using FireFox 3.0.3, the latest version. I can't get any pictures at all to work on Craigslist and even some pictures on FSB won't show.. such as the first image on this thread:

http://www.fullsizebronco.com/forum/16-anything-else/134926-few-new-toys-black-weapons-pics.html

Google Chrome and IE work fine.

I have an add-on for FF called AdBlock Plus, and have been using it for at least a year with no problems. It is supported fully by this version of FF also.

I first noticed this was happening about a week ago while browsing Craigslist.. I have not installed new add ons.

Anyone have any ideas?

So far I've cleared the cookies and cache in the browser, reinstalled the browser, and verified that indeed Adblock Plus knows the images are safe. I have also tried loading pages with it fully disabled, same thing.

Thanks.
daverbmxer is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 9 (permalink) Old 11-10-2008, 01:05 AM
Registered User
 
Hopper's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 9,165
Bronco Info: Stockish 93 5.8L, E4OD, BW1356; 79, 400/T-18/NP205, D44/9"
Firefox.....more complicated than a tape deck...
















jk

Hopper is offline  
post #3 of 9 (permalink) Old 11-10-2008, 01:50 AM
Seeking Tanelorn
 
Iolaus's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: Orange County, CA.
Posts: 21,136
Bronco Info: Black '90 351 Bronco XLT, 6" Pro Comp stage II, 35" BFG ATs, K&N filter, Warn Premium Hubs
Quote:
Originally Posted by daverbmxer View Post
I'm using FireFox 3.0.3, the latest version. I can't get any pictures at all to work on Craigslist and even some pictures on FSB won't show.. such as the first image on this thread:

http://www.fullsizebronco.com/forum/showthread.php?t=134926
Well I don't think it's the Adblock Plus add-on; I'm running the same combo, with NoScript as well, and I see the first image just fine.

Jeff
I've tried soul-searching, but in doing so I've found some really dark places.

"I may be on the side of the angels - but donít think for one second that I am one of them."
When all else fails... mutiny.
Iolaus is offline  
post #4 of 9 (permalink) Old 11-10-2008, 01:30 PM Thread Starter
One Cold North Dakotan
 
daverbmxer's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: North Dakota
Posts: 3,152
Bronco Info: Suzuki Samurai!
Quote:
Originally Posted by Hopper View Post
Firefox.....more complicated than a tape deck...
















jk
Thanks, lol.

Everything around me is breaking.


Quote:
Originally Posted by Iolaus View Post
Well I don't think it's the Adblock Plus add-on; I'm running the same combo, with NoScript as well, and I see the first image just fine.
Yeah Adblock Plus has been working on my Firefox for a long time now great, even with this version.

I did install GreaseMonkey and then a script for it that shows a preview image under the title on Craigslist search results. It didn't really work right, most of the postings' thumbnails wouldn't show up at all. I removed the script, didn't help, so I disabled GreaseMonkey also on the off chance that had something to do with it.. neither seemed to be the culprit.

I'm tempted just to back up my bookmarks and try to uninstall it completely. Hopefully it has an option that clears all saved settings and what not.

Do you know if it does?
daverbmxer is offline  
post #5 of 9 (permalink) Old 11-10-2008, 01:33 PM
Seeking Tanelorn
 
Iolaus's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: Orange County, CA.
Posts: 21,136
Bronco Info: Black '90 351 Bronco XLT, 6" Pro Comp stage II, 35" BFG ATs, K&N filter, Warn Premium Hubs
Quote:
Originally Posted by daverbmxer View Post

I'm tempted just to back up my bookmarks and try to uninstall it completely. Hopefully it has an option that clears all saved settings and what not.

Do you know if it does?
I don't know, but many programs have a "default settings" button somewhere.

Jeff
I've tried soul-searching, but in doing so I've found some really dark places.

"I may be on the side of the angels - but donít think for one second that I am one of them."
When all else fails... mutiny.
Iolaus is offline  
post #6 of 9 (permalink) Old 11-10-2008, 01:42 PM Thread Starter
One Cold North Dakotan
 
daverbmxer's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: North Dakota
Posts: 3,152
Bronco Info: Suzuki Samurai!
I found that in the Start --> Programs --> Mozilla Firefox shortcut there is a Safe Mode.. ran that and I checked the boxes to disable add ons and another to restore default settings.

Nothing changed though!
daverbmxer is offline  
post #7 of 9 (permalink) Old 11-10-2008, 01:46 PM Thread Starter
One Cold North Dakotan
 
daverbmxer's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: North Dakota
Posts: 3,152
Bronco Info: Suzuki Samurai!
Fixed it.. I'll upload a pic in a sec to show what was wrong.

Edit: Ok here's what was wrong.



"Block Images From ......" was checked..

Not sure how it happened. Possibly an accidental fall of the keyboard or something set on it to do a keyboard shortcut blocking it.. That's all I can think of.

No longer do I have to browse with 2 browsers!
daverbmxer is offline  
post #8 of 9 (permalink) Old 11-10-2008, 01:55 PM
Seeking Tanelorn
 
Iolaus's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: Orange County, CA.
Posts: 21,136
Bronco Info: Black '90 351 Bronco XLT, 6" Pro Comp stage II, 35" BFG ATs, K&N filter, Warn Premium Hubs
Quote:
Originally Posted by daverbmxer View Post
I found that in the Start --> Programs --> Mozilla Firefox shortcut there is a Safe Mode.. ran that and I checked the boxes to disable add ons and another to restore default settings.

Nothing changed though!
I think you could have done that through the Tools > Options menu as well. I know you can disable the add-ons through the Tools > Add-ons; just click on each Add-on, and you'll see an options button and a disable button.

Jeff
I've tried soul-searching, but in doing so I've found some really dark places.

"I may be on the side of the angels - but donít think for one second that I am one of them."
When all else fails... mutiny.
Iolaus is offline  
post #9 of 9 (permalink) Old 11-10-2008, 01:56 PM
Seeking Tanelorn
 
Iolaus's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: Orange County, CA.
Posts: 21,136
Bronco Info: Black '90 351 Bronco XLT, 6" Pro Comp stage II, 35" BFG ATs, K&N filter, Warn Premium Hubs
Quote:
Originally Posted by daverbmxer View Post
Fixed it.. I'll upload a pic in a sec to show what was wrong.

Edit: Ok here's what was wrong.

"Block Images From ......" was checked..

Not sure how it happened. Possibly an accidental fall of the keyboard or something set on it to do a keyboard shortcut blocking it.. That's all I can think of.

No longer do I have to browse with 2 browsers!

Jeff
I've tried soul-searching, but in doing so I've found some really dark places.

"I may be on the side of the angels - but donít think for one second that I am one of them."
When all else fails... mutiny.
Iolaus is offline  
Reply

  Ford Bronco Forum > Other Forums > Anything Else

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Ford Bronco Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself. DO NOT USE Gmail.com accounts. If you only have a Gmail.com email please contact the administrator here

Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome