Ford Bronco Forum - Reply to Topic
Thread: FSB acting slow Reply to Thread
Title:
Message:
Trackback:
Send Trackbacks to (Separate multiple URLs with spaces) :
Post Icons
You may choose an icon for your message from the following list:
 
   

Register Now



In order to be able to post messages on the Ford Bronco Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself. DO NOT USE Gmail.com accounts. If you only have a Gmail.com email please contact the administrator here

Email Address:
OR

Log-in










  Additional Options
Miscellaneous Options

  Topic Review (Newest First)
06-21-2019 11:38 AM
CDA 455
Quote:
Originally Posted by CDA 455 View Post
FUGGIN' SLOW TODAY.......

It's even slower today.


WAY SLOWER.......
06-21-2019 11:36 AM
CDA 455
Quote:
Originally Posted by fullsize View Post
Can you grab us the HAR file when this occurs?
This is a link that explains how to do it - https://support.zendesk.com/hc/en-us...roubleshooting

Ed

Can someone else do this for Ed?
06-21-2019 10:45 AM
schwim Usually don't get a chance to get that far when the DB connection fails:

06-21-2019 10:41 AM
fullsize
Quote:
Originally Posted by CDA 455 View Post
FUGGIN' SLOW TODAY.......
Can you grab us the HAR file when this occurs?
This is a link that explains how to do it - https://support.zendesk.com/hc/en-us...roubleshooting

Ed
06-20-2019 02:11 PM
BigBlue 94
Quote:
Originally Posted by CDA 455 View Post
FUGGIN' SLOW TODAY.......
Going on about a week of slowness here
06-20-2019 02:05 PM
CDA 455 FUGGIN' SLOW TODAY.......
04-17-2019 02:05 PM
BigBlue 94 ...and now it's working again
04-17-2019 12:12 PM
BigBlue 94 Speed seems to be good lately. However. I just logged on, and it took me to the mobile view (normally in desktop), and now the forum index isn't updating again...
04-08-2019 03:21 PM
allcruisen
Quote:
Originally Posted by fullsize View Post
The next time you get kicked out of the site, click on "remember me" when you log in.
Afterward, let us know if you're still having this issue.

Ed
Negative Ed, That is not the problem. I have it set up to "remember me" all the time.

Thanks,
Allcruisen
04-08-2019 03:18 PM
fullsize
Quote:
Originally Posted by allcruisen View Post
Yeah, I read some of the complaints.

@miesk5 , Helped me out but, it seems to just be this site that I am experiencing the slooow down.



I did as well, and as you mentioned "it didn't last long either". I'm not sure if this is happening to any one else, but it kicked me off the site numerous times and stop laughing pepe` I wasn't misbehaving either.

Allcruisen
The next time you get kicked out of the site, click on "remember me" when you log in.
Afterward, let us know if you're still having this issue.

Ed
04-05-2019 02:43 PM
allcruisen
Quote:
Originally Posted by BigBlue 94 View Post
Most of us are.
Yeah, I read some of the complaints.

@miesk5 , Helped me out but, it seems to just be this site that I am experiencing the slooow down.

Quote:
Originally Posted by BikerPepe` View Post
Not sure about the rest of you but I hit a few dead ends an site gags yesterday but it didn't last too long, thankfully.
I did as well, and as you mentioned "it didn't last long either". I'm not sure if this is happening to any one else, but it kicked me off the site numerous times and stop laughing pepe` I wasn't misbehaving either.

Allcruisen
04-04-2019 01:39 PM
BikerPepe` Not sure about the rest of you but I hit a few dead ends an site gags yesterday but it didn't last too long, thankfully.
04-04-2019 01:39 PM
fullsize We recently added a new function to the site to help with the speed issues. Are you guys still noticing slowness when you're logged in?

Niall
04-04-2019 10:49 AM
BigBlue 94 Most of us are. It's been pretty consistently inconsistent on my end. Sometimes its zippy fast but mostly slower than a snail in mud
04-02-2019 08:30 PM
allcruisen OK, Who jinxed me?

Now I'm having problems with a slow FSB site.

Allcruisen
03-25-2019 02:59 PM
fullsize Hey guys,

We're still working on these issues. We're getting a lot of them on our other sites. Sorry for the inconvenience.

Niall
03-24-2019 09:49 AM
BigBlue 94 I had an error a day or two ago saying the server had gone away too..
03-24-2019 09:16 AM
miesk5 Yo,
I clear cache, etc daily, but just a few minutes ago, while replying to a PM, the attached error message appeared.
I have learned to copy my posts before whacking "Post Quick Reply".

No URL on the bottom left corner.
Samsung Tab A, Linux, Chrome, FOTY 2018, Comcast Blast.
03-13-2019 10:26 AM
fullsize Thanks, I'll get this reported to our techs.
03-12-2019 09:22 AM
BigBlue 94
Quote:
Originally Posted by fullsize View Post
Is the desktop view better for you?
-Philip
Nope. The slowness hasn't been terrible over the last couple weeks, but still slow. And very irradic.

I did get a 502 error twice this morning when trying to access the homepage. Adding /forum to the url got me in.
This thread has more than 20 replies. Click here to review the whole thread.

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome