Bronco Forum - Full Size Ford Bronco Forum banner
1 - 5 of 5 Posts

·
Registered
Joined
·
454 Posts
Discussion Starter · #1 ·
ok i pulled some codes off my 89 bronco and was wondering if some of ya'll might be able to help me. here are the codes i got

84 - EGR vacuum solenoid circuit falt
45 - hego lean at wot
31 - PFE or EVP circuit below min volt

i know the basics pretty well but this one is outta my hands.


thanks
 

·
Registered
Joined
·
454 Posts
Discussion Starter · #3 ·
alright thanks, before i posted the questions i dicked around alittle and noticed when i unpluged the EVR that it didn't change the way the truck ran and it was a normal temp, seemed kinda odd to me. is there a posibility that the EVR might have gone bad. never seen one go bad but i quess it could happen.
 

·
Registered
Joined
·
454 Posts
Discussion Starter · #7 ·
oh ok thanks, i got the codes off of that ford fuel injection.com site. maybe there wrong or i looked at it wrong. alright i think i got this but, the egr valve sensor for code 31 where is that?
thanks
 

·
Registered
Joined
·
454 Posts
Discussion Starter · #9 ·
lol, sorry about that i looked back at it and i wrote the wrong codes down.
 

·
Registered
Joined
·
454 Posts
Discussion Starter · #11 ·
yea i got them right. i did it twice just to double check my work. today i found the EVP on the drivers side that has the vacuum lines running from it, the piece that holds the terminal in the connector broke so when it was pluged in the wire just poped out. i am going to head to the junk yard to get a connector for it. i did find a way though to hook it up for now and i have vacuum at the egr when before i had nothing.
thanks for ya'lls help
 
1 - 5 of 5 Posts
Top