Full Size Ford Bronco Forum banner

1 - 10 of 10 Posts

·
Super Moderator
Joined
·
23,353 Posts
Discussion Starter #1
Yo,
Received three Data Base Error messages this morning from approximately 1000 hours EDST to 1024 hours today.
Also, in between errors while in e mail section, I saw about 12 messages from years ago. They have now disappeared.
 

Attachments

·
Addicted to Junk
Joined
·
10,411 Posts
Gotten maybe 8 of these in the last few days, but my internet has been dreadfully slow so I though maybe that was why
 

·
Super Moderator
Joined
·
23,353 Posts
Discussion Starter #4
Browsed around for a bit to trigger this but wasn't able to.
Are you still experiencing this?
Ed
Yo Ed,
No errors since the 14th.
Al
 

·
Super Moderator
Joined
·
23,353 Posts
Discussion Starter #5
Yo,
Received two same Data Base Error messages this morning from approximately 1152 hours to approximately 1159.
 

·
Premium Member
Joined
·
34,870 Posts
Got one yesterday submitting a response and another, just a minute ago in my last response attempt. both times I get the blank error page after I hit submit. if I go back to the page... my response doesn't show but if I refresh the page, it appears to have submitted and accepted, as my response is there.

just FYI
 

·
Super Moderator
Joined
·
23,353 Posts
Discussion Starter #7
Yo Pepe`,
I had one too about 10 minutes ago.
 

·
Administrator
Joined
·
1,124 Posts
Thanks for the update,

Been seeing this on our other sites as well.
Is this still happening today?
Not able to replicate this at the moment.

Ed
 

·
Super Moderator
Joined
·
23,353 Posts
Discussion Starter #10
Thanks for the update,
Been seeing this on our other sites as well.
Is this still happening today?
Not able to replicate this at the moment.
Ed
Yo Ed,
Nothing (yet) today, but if yiu see my Samsung Tablet flying in da breeze, consider a Yes!:thumbup
 
1 - 10 of 10 Posts
Top