Bronco Forum - Full Size Ford Bronco Forum banner

1 - 10 of 10 Posts

·
Premium Member
Joined
·
413 Posts
Discussion Starter #1
So I've had a DTC 332 Code since the weekend, started checking over tubes and found this:





I assume this is the cause of my code. Do I replace the whole line or patch? Maybe some heat shrink around it??

And I found this, can anyone identify?? Some kind of electrical connection....





Above power steering pump.
 

·
Registered
Joined
·
279 Posts
Just use a small bit of vac line to patch up the broken red plastic line,
add some zip ties on each end of the patch to help with sealing.

can anyone identify?? Some kind of electrical connection....
That looks to be your SPOUT plug,
you need to get the "pill" that goes in to that plug.

If you don't have the "pill", go to the boneyard and get one.
Try the guys at Key Towing or Trio Towing,
they usually have lots going to the crusher, might get a freebie part or two.

The SPOUT is for when you are setting your timing.
 

·
Registered
Joined
·
9,896 Posts
That plug is for an AC compressor..

Spout connectors look like this




and this

 

·
Registered
Joined
·
279 Posts
I forgot that the remote TFI has the SPOUT near it,
My bad :doh0715:
 

·
Registered
Joined
·
9,896 Posts

·
Premium Member
Joined
·
413 Posts
Discussion Starter #9
Spectre you were right. Plug was hidden under K&N tube. Still no a/c though.

Too late to fix vacuum line tonight, will do tomorrow and hopefully take care of that pesky code.
 

·
Registered
Joined
·
9,896 Posts
Awesome.. Glad you found it... 1 step closer to being done..
 
1 - 10 of 10 Posts
Top