Bronco Forum - Full Size Ford Bronco Forum banner

1721 - 1740 of 20142 Posts

·
Premium Member
Joined
·
4,773 Posts
finished connecting my exhaust system.
 

·
Registered
Joined
·
633 Posts
Bought some sliding rear windows for the cap. I'll need to refurbish them, and hopefully install them next year when I paint the top and re-tint all of the windows.

I also bought new upper/lower/bypass radiator hoses, T-stat and gasket for my upcoming radiator replacement. I'll probably do a water pump at the same time.
 

·
Super Moderator
Joined
·
6,619 Posts
I tinted the front windows of my DD Brutus. Purchased some Black Magic diy window tint from Wally World and threw it on. Looks pretty good.
before

after 35%


I also got my sliders finished up. Primered, Rustoleum Bed coating and Roll on then 3 coats of Duplicolor metalflake textured paint.
Passenger side

Driverside
 

·
Registered
Joined
·
2,438 Posts
Did a radiator flush and fill. And while I was at it replaced my thermostat (my housing had a leak) and water pump by-pass hose. No leaking (so far!) and great heat!!:rockon
 

·
Super Moderator
Joined
·
25,018 Posts
yo,
Sprayed pure silicone on door and tg weatherstrips to avoid freezing to metal door and glass in freezing temps
test the silicone on a regular styrofoam cup first; if the cup gets funky or melts, then the can or tube contans oil,,, a regular occurrence now, esp if from China.
 

·
Registered
Joined
·
200 Posts
Had to move the Bronco to make way of socal edison replacing the pole in my back yard. but dead battery had to pull the battery from my 500 still didnt start then I use my focus to help jumpstart it. drove around the block and parked the bronco on the side driveway. edison told me yesterday they would be there by 9am still haven't showed up
 

·
I did all for the Nookie
Joined
·
7,253 Posts
Wife told me I should drive mine to work today so I took her advice.
 

·
Premium Member
Joined
·
527 Posts
found my powersteering pump leaking at the housing...
 

·
Registered
Joined
·
350 Posts
Replaced the missing license plate lights, did a little soldering and wiring this afternoon. That's the last of the missing lights anywhere on the rig minus the under hood light which I plan to replace with something different. Everything works like factory.....
But wait, now that everything is back up and running, I noticed a bulb out on the left portion of the gauge cluster LMAO.
 
1721 - 1740 of 20142 Posts
Top