Bronco Forum - Full Size Ford Bronco Forum banner

1 - 11 of 11 Posts

·
Registered
Joined
·
51 Posts
Discussion Starter #1
I put my pacesetter headers on like 2 or 3 months ago the check engine light came on right away. I have driven 3000ish miles and the check engine light just went off. I am the happiest guy in the world right now. well exept for that stupid dumb person thats not cool and won the $3650000000000 lottery, that bastard.
 

·
Registered
Joined
·
51 Posts
Discussion Starter #3
LAZY=Me
 

·
green ones make me horny
Joined
·
11,154 Posts
Gacknar said:
You know the code is still there. So is whatever caused it.

there gack i fixed it for you....if i pay for a spelling class will you take it?
 

·
Back in TEXAS
Joined
·
1,967 Posts
Light probably just burnt out. I know mine has:toothless one of these days I'll fix my stupid PSPS, clear the codes, replace the bulb and see if the light comes on. If it does, then I'll pull codes and see what else is wrong.
 

·
Registered
Joined
·
1,035 Posts
adrianspeeder said:
Um, take the two minutes at autozone and get them to read it for free...

Adrianspeeder
auto zone here won't test for codes anymore, from what i hear they pissed off to many repair shops that charge 80+ for the same thing, but that just rumor
 

·
Registered
Joined
·
51 Posts
Discussion Starter #10
i didnt get it read yet but that muda-vuka just came back on today as i left work. i am pissed i was getting used to it being off. and yes i did reinstall the o2 sensors well aftermarket ones.
 
1 - 11 of 11 Posts
Top